ОСТАННІ НОВИНИ

Діти захопили ефір на радіо. Дорослих ведучих утримують полоненими за пультом

|

 Уже дев`ятий рік поспіль Радіо «Львівська Хвиля» у День Захисту Дітей пропонує слухати в прямому ефірі виключно дітей. Про це Львівському порталу повідомили ведучі «Радіо «Львівська хвиля».

Підготовка учасників акції «Радіопузики» відбувається в 2 етапи. Спершу діти приходять на кастинги, де журі з ведучих та журналістів відбирає найкращих у віковій категорії з 6 до 11 років за критеріями «комунікабельність», «артистизм» і «читання». Після цього впродовж 2 тижнів переможці кастингу готуються та набираються всієї необхідної майстерності у ведучих «Львівської Хвилі».

 

 Тоді, у день акції, малята безстрашно підкорюють ефірні вершини. Що цікаво, що більше дитячих ляпів в ефірі – то цікавіше.

Як змінювались Радіопузики за роки розповів Львівському порталу виконавчий директор та ведучий Радіо «Львівска Хвиля» Влодко Лучишин: «Найбільше вразило те, що, здавалось, вже торік, що тотальнішої акселерації бути не може, а вони ще подорослішали. І якщо ще 9 років тому ми починали з ліміту чотирнадцять років, далі був 13, 12, цьогоріч маємо 11. І, якщо, дасть Бог, наступного року ми також проводитимемо цю акцію, то ліміт знову зміниться, бо вже в 11 вони майже дорослі, а це, все ж таки, день захисту дітей.

Сьогоднішні ж діти швидко орієнтуються, що відбувається, але на відміну від попередніх поколінь – розкомплексовані, не соромляться питати і не знати, охоче вчаться».

 Фото: Максим Баландюх

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *