ОСТАННІ НОВИНИ

Впродовж двох тижнів у Львові зникало три хлопчика

|

З початком літніх канікул батькам слід бути ще більше пильними та уважними до дітей. Мерія Львова акцентує увагу батьків на тому, що під час прогулянок потрібно постійно тримати дітей у полі зору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, у Сихівському районі з 11 до 25 травня на тел. 102 надійшло три виклики про зникнення дітей. Міліція та громадськість за деякий час знайшли діток.

«11 травня на тел. 102 поступила інформація про те, що на проспекті Червоної Калини пропав 7-річний хлопчик. Дитина в цей час гралася з другом у сусідньому подвір’ї. 21 травня на вул. Коломийській мама гуляла з двома дітьми. 7-річний хлопчик з вадами слуху їхав на велосипеді. Коли мама відвернулася до молодшої дитини, хлопчик зник з поля зору матері. Знайшли дитину о 23.00 год. на вул. Сахарова. 25 травня ще один 6-річний хлопчик зник у Сихівському районі, але через три години дитину знайшли у парку. Ми просимо батьків у літній період бути особливо уважними до дітей, під час прогулянок не опускати їх з поля зору, постійно контролювати, з ким і де діти гуляють, щоб літні прогулянки завжди були безпечними, і діти живими та здоровими поверталися додому», – звертається до батьків голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.
Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *