ОСТАННІ НОВИНИ

Самооборона Львівщини передала військовим триста шоломів

|

Самооборона Львівщини привезла до 80-ї аеромобільної бригади три сотні військових шоломів. Засоби захисту особисто прийняв командир частини А0284, підполковник ЗСУ Андрій Коцелко – повідомили Львівському порталу у Самообороні Львівщини.

«Це хороші, якісні шоломи. У нас виникла така проблема, що взагалі не було касок на забезпеченні, – розповів т.в.о. командира 80-ї аеромобільної бригади, підполковник Андрій Коцелко. – Тепер зможемо повністю забезпечити весь особовий склад касками. Передамо їх хлопцям, які зараз перебувають на сході України. Запевняю вас, що ми докладемо максимум зусиль для того, щоб з честю виконати покладені на нас завдання».

Підполковник Андрій Коцелко додав, що воякам на сході України найбільше не бракує саме засобів захисту, рацій і тепловізорів.

 

«Ми планували самі відвезти каски на схід, але знаємо, що хлопці з цієї частини от-от вирушать на схід на заміну товаришів, тож вирішили організувати так, щоб вони їхали вже в касках, – розповів старший сотник Самооборони Львівщини Сергій Дзядик. – Я думаю, що наступна наша зустріч буде на Сході, мають бути ще каски, бронежилети, рації, і ми, надіюсь, не востаннє сьогодні зустрічаємося з нашими хлопцями, які служать Україні».

 

Нагадаємо, останню партію засобів захисту (120 військових шоломів та 50бронежилетів) переправили тиждень тому через українсько-польський кордон штабісти Самооборони Львівщини. Операцією керував представник Штабу Самооборони Львівщини Андріан Кліщ.

Зараз активісти шукають за кордоном нові бронежилети для українських військових, інформує Сергій Дзядик: «Найближчим часом очікуємо ще дві партії бронежилетів по 150 штук. Залучаємо до закупівлі спорядження підприємців, знайти їх допомагає депутат Львівської облради Олександр Ганущин. Залучили також кошти, що залишилися з Центру відправки людей на Майдан».

Фото: Самооборони Львівщини 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *