ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові продовжують «будити сплячих левів»

|

5 червня о 18.00 в кафе coMMuna (вул. Галицька, 1, 2-й поверх) відбудеться друга з серії літніх зустрічей із менеджменту «Пробудімо сплячих левів». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Нагадаємо, що 30 квітня у Львівському інституті менеджменту відбулась перша зустріч, яку провів відомий підприємець, засновник компаній «Промкабель-Електрика» і «Пан Електро», які входять до трійки лідерів свого ринку, громадський діяч Ваче Давтян. Майстер-клас на тему «Криза: загроза чи можливість? Як стати лідером в нових умовах» відвідало близько 30 львівських підприємців.

Компанія RTC продовжує будити левів. Наступними це робитимуть директор і співзасновник RTC, бізнес-тренер, HR-консультант Оксана Краснопольська та директор ТзОВ «Террін» (мережа ресторанів «A la minute», 32 ресторани по всій Україні) Андрій Янчук.

Оксана Краснопольська представить до уваги львівських підприємців доповідь на тему «Правильна оплата праці: кому, скільки, за що». «Систему винагород життєвонеобхідно ретельно продумувати. – коментує доповідач. – Лояльний до компанії і високомотивований працівник – це, без перебільшення, півсправи для успіху компанії. Та й про «війну за таланти», яка не зупиняється ні на мить, теж варто пам`ятати. Про всі числені аспекти, які впливають на оплату праці, поговоримо на зустрічі».

Андрій Янчук представить до уваги львівських підприємців доповідь на тему «Досвід і результати використання модифікації MBO (управління по цілям) в нашій компанії».

Фото організаторів заходу 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *