ОСТАННІ НОВИНИ

Сех просить міністра інфраструктури звільнити й нового директора Львівського аеропорту

|

Голова Львівської обласної держадміністрації Ірина Сех звернулася до Міністра інфраструктури України Максима Бурбака з проханням переглянути відповідність займаній посаді в. о. директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького» Михайла Радечного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

У листі, зокрема, йдеться про те, що 22 травня на позачерговому засіданні Ради трудового колективу авіапідприємства було висловлено недовіру фінансовому директору Радечному М.В. з приводу його діяльності на підприємстві.

Відтак, трудовий колектив вимагає призначення в.о. гендиректора підприємства відповідно до вимог Статуту Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького» – першого заступника генерального директора.

«Зважаючи на вищесказане та з метою зменшення соціальної напруги в регіоні, прошу Вас відмінити наказ Міністерства інфраструктури України про покладання обов’язків гендиректора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» з 24.05.2014 року на Радечного М.В. та покласти виконання обов’язків керівника підприємства на посадових осіб відповідно до вимог Статуту підприємства», – йдеться в листі голови Львівської ОДА.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *