ОСТАННІ НОВИНИ

Вже понад 7 годин прикордонники Луганщини тримають оборону під Гімн України

|

Станом на 11.00 близько 500 терористів вже сім годин продовжують штурмувати управління Луганського прикордонного загону. Під час штурму бойовики використовують не тільки  міномети, гранатомети, кулемети та автомати, але й улюблену «російську» тактику – здійснюють обстріл прикордонного загону з житлових квартир, дахів будинків, при цьому використовують мешканців як живий щит. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

У свою чергу російські журналісти, змагаючись у цинізмі і відвертій брехні, поширюють інформацію, що в загоні знаходяться бойовики «Правового сектору», націоналісти, які на пропозицію перейти до лав ЛНР відповіли вогнем в «мирних жителів», не випустивши при цьому солдатів строкової служби (забувши, що строкової служби в Держприкордонслужбі немає вже з 2008 року). 

Прикордонники героїчно тримають оборону під Гімн України, який вже чотири години лунає з гучномовців. За уточненою інформацією поранено семеро охоронців кордону. З боку терористів попередньо вісім поранених та п’ять убитих.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *