ОСТАННІ НОВИНИ

Для Львівського університету ветмедицини шукають ректора

|

Міністерство аграрної політики та продовольства України офіційно оголосило конкурс на заміщення вакантної  посади ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

Як відомо ректора у ЛНУВМ та БТ немає вже більше року. Певний час виконувачем обов’язків керівника ВНЗ був Михайло Гладій, який у січні цього року перейшов на роботу до Києва. Зараз цю посаду обіймає доктор ветеринарних наук, професор Володимир Стибель.

Оголошення про проведення конкурсу опубліковане у газеті «Урядовий кур’єр». Термін подання заяв – два тижні.

У конкурсі на заміщення вакантної посади ректора можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук, стаж науково-педагогічної діяльності не менше десяти років. 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на адресу Мінагрополітики України такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів, фотокартку, автобіографію, копії документів про вищу освіту, науковий ступінь, атестат про вчене звання, список наукових праць, копію трудової книжки та копію з паспорту, де вказано громадянство України, завірених у встановленому порядку.

Сьогоді у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій на п’яти факультах та 38 кафедрах навчається майже 4,5 тисяч студентів.

Підготовка спеціалістів у ветуніверситеті ведеться за 12 спеціальностями та 15 спеціалізаціями. Університет надає освітні послуги за такими напрямками: ветеринарія, харчові технології та інженерія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, рибне господарство та аквакультура, специфічні категорії (якість, стандартизація та сертифікація), економіка та підприємництво, менеджмент і адміністрування, екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, право.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *