ОСТАННІ НОВИНИ

Командир батальйону «Донбас» назвав «Правий сектор» боягузами і мародерами

|

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко назвав представників «Правого сектору» «ганебними боягузами», які відмовляються брати участь у бойових діях. Про це Семенченко сказав на Майдані в Києві, куди він прибув, щоб набрати в свій батальйон добровольців, передає  прес-служба батальйону «Донбас».

«Правий сектор — це ганебні боягузи, які насправді ні разу не брали участь у бойових діях, зате вже два з половиною місяці грабують місцеве населення. Вони займаються мародерством, розбоями та здирництвом, а боротися вміють тільки з мирними жителями або з переляканою міліцією. Справжній ворог їм не по зубах», — сказав С.Семенченко.

Крім того, командир батальйону «Донбас» розповів, що представники Правого сектора на сході діють у змові з місцевими кримінальними авторитетами, від яких отримують фінансування.

«Вони входять у домовленості з місцевими бандитами і займаються переділом ринку наркотиків, збирають метали на звалищах і громлять зали ігрових автоматів в інтересах конкурентів. Нічого спільного з участю в бойових діях їх діяльність не має», — підкреслив С. Семенченко.

Як відомо, батальйон «Донбас» — це добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області. Не менш 75 % особового складу формування — жителі Донецької області.

 Сьогодні на Майдані Незалежності Семенченко поповнив свій батальйон, ще 4-ма автобусами добровольців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *