ОСТАННІ НОВИНИ

Рейтинг найбагатших українців. Ахметов очолює список

|

Журнал Forbes представив оновлений список товстосумів. Зокрема, на першому місці рейтингу, традиційно, розмістився мільярдер Рінат Ахметов. Його статки становлять $ 11,2 млрд, передає ТСН.

На другому місці опинився Віктор Пінчук. Багатство бізнесмена оцінили в $ 3 млрд. Третє місце рейтингу отримав Геннадій Боголюбов з $ 2 млрд. А от четверту сходинку рейтингу зайняв його партнер – Ігор Коломойський – $ 1,8 млрд.

П`ятірку багатіїв закриває нардеп Вадим Новинський зі статками в $ 1,4 млрд. Багатство лідера президентської гонки Петра Порошенка (шоста сходинка) оцінюється в $ 1,3 млрд. Його конкурент на виборах Сергій Тігіпко опинився на 9 місці рейтингу з $ 1 млрд.

До десятки найбагатших людей потрапили також Юрій Косюк ($ 1,3 млрд), Константин Жеваго ($ 1,1 млрд) та Олександр Ярославський ($ 932 млн). Крім того, новий голова Донецької ОГА Сергій Тарута отримав 17 місце рейтингу з $ 479 млн. А от бізнесмен Дмитро Фірташ, який нещодавно засвітився у справі про хабарництво в Австрії, забрав 19 сходинку з $ 400 млн.

Оголошений у міжнародний розшук Андрій Клюєв розмістився на 66 місці рейтингу з $ 116 млн, а син колишнього президента Олександр Янукович опинився на 87 сходинці з $ 78 млн.

Раніше повідомлялося, що українські товстосуми за рік втратили понад $ 13 млрд.

Фото euromaidanonline.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *