ОСТАННІ НОВИНИ

Президентські вибори відбулись у всіх регіонах України – Турчинов

|

На підставі інформації, що надходить з усіх областей, міст, сіл та селищ нашої країни, можна впевнено констатувати, що президентські вибори відбулись у всіх регіонах України. Про це заявив Голова Верховної Ради, в. о. Президента України Олександр Турчинов, інформує Львівському порталу прес-служба ВО «Батьківщина».

«Вибори пройшли відкрито і прозоро, голосування відбувалось вільно, без штучних обмежень та адміністративного тиску», – зазначив він, висловивши сподівання, що Центральна виборча комісія «оперативно і об`єктивно забезпечить підрахунок голосів».

«Хочу подякувати всім громадянам України за усвідомлення важливості народного волевиявлення… Надзвичайна активність виборців спостерігалась «фактично на всій території України», – сказав він.

Водночас О. Турчинов висловив особливу подяку членам окружних та дільничних комісій Донецької та Луганської областей.

«Особлива подяка членам окружних та дільничних комісій Донецької та Луганської областей, які гідно виконали свій громадянський обов`язок. Виборами, які, я сподіваюсь, визнають всі цивілізовані країни світу, ми зруйнували плани наших ворогів. Це наша спільна перемога», – підсумував він.

 Фото: www.slovoidilo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *