ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові маршрутка з пасажирами потрапила у ДТП

|

Сьогодні, 22 травня, о 14.30 у Львові, на вул. Зеленій, відбулось зіткнення маршрутки та мікроавтобуса. Про це повідомляє ZIK

За словами очевидців, в маршрутці на момент зіткнення було не менше десяти людей. Ніхто з них не постраждав. Але й жоден з пасажирів не дочекався приїзду міліції.

«Маршрутка посунула машину на кілька метрів. Все відбулось дуже швидко, люди повиходили, всі зразу в різні сторони порозбігались. Та й вони не могли б нічого довести, тому що ніхто не бере проїзних. Тому пасажири не є свідками», – каже очевидець ДТП п. Павло.

«Я заздалегідь увімкнув поворот, дивлюсь, а ззаду маршрутка, на далекій відстані, 25-30 метрів. Мою машину відсунуло метри на три», – розповів Мирон Солук, водій мікроавтобуса.

Водій маршрутки стверджує, що він рятував автомобіль і пасажирів від аварії. «Поки що нічого не буду казати. Я пробував притиснутись до бордюра, щоб уникнути аварії, постраждалих не було, вийшли та пішли», – каже водій автобуса №160.

Очевидці аварії обурюються, адже працівників ДАІ до приїзду знімальної групи телеканалу ZIK вони прочекали півтори години. Журналісти відзняли матеріал, проте вони теж не дочекались правоохоронців.

«Приїдуть пізніше, коли ми розійдемось, домалюють свідків, та й по всьому», – обурюються мешканці вул. Зеленої, – але все має бути по-справедливому, і винних мають покарати. Добре, що обійшлось без жертв».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *