ОСТАННІ НОВИНИ

У Донецьку бойовики захопили штаб Нацгвардії

|

У Донецьку бойовики з самопроголошеної Донецької народної республіки захопили Штаб Східного оперативного об`єднання Національної гвардії України.

Про це повідомив прес-офіцер УВТрК Внутрішніх військ МВС України Дмитро Образцов, передає ЛігаНовости.
При цьому Образцов зазначив, що «особовий склад зі зброєю звідти (з штабу – ред.) вийшов, був передислокований в інше військове містечко».
Відповідаючи на питання чи захопили бойовики зброю і в якій кількості, він відповів: «Поки такою інформацією не володію».
Раніше під час першої спробі радикалів проникнути на територію штабу військовослужбовці відстрілювалися, припиняючи дії бойовиків. Потім збройне протистояння припинилося і почалися переговори.
Нагадаємо, раніше близько 20 озброєних представників Донецької народної республіки блокували військову частину № 3037 в Донецьку. Після переговорів у частині заявили журналістам, що відмовилася присягнути на вірність Донецької народній республіці.
Крім того, самопроголошена Донецька народна республіка зажадала і від військової частини, розміщеної між Авдіївкою і Донецьком, присягнути на вірність ДНР і здати зброю. У разі відмови – обіцяли блокувати частину. Військові залишилися вірними присязі українському народу. 
Фото: vidomosti-ua.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *