ОСТАННІ НОВИНИ

У костелі єзуїтів зібрали понад 1,1 млн грн для армії

|

Прихожани гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла фактично за півтори місяці зібрали для потреб військових 681357 гривень, 19771 євро та 2296 доларів США. Про це під час сьогоднішньої розширеної наради щодо формування 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини, повідомив капелан гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла отець Степан Сус.

За словами С. Суса, за гроші прихожан церква придбала елементи захисту та зв’язку для військових.

«Закуплено 145 бронежилетів 3-го класу, 249 бронежилетів 5-го класу, 500 касок кевларових, 1200 шапок в`язаних (під металеві каски),1278 спальних мішків, 3 польових медичних набори, 500 металевих касок, 12 бронежилетів 2-го класу та 2 пари рацій для зв’язку», – повідомив він.

Окрім того, капелан запевнив, що церква й надалі збиратиме гроші для потреб нашої армії, а також висловив сподівання, що їхній досвід стане прикладом для наслідування іншим.

«Це наша маленька лепта у вирішення потреб, які відчуває наша армія. Я сподіваюсь, що це стане прикладом і заохоченням для інших, аби вкладали гроші в добре оснащення армії, адже вони захисники нашої вітчизни. Звісно церква не може давати грошей для озброєння, але для екіпірування захисту військовослужбовців ми готові це й надалі робити», – сказав священик.

Фото: facebook 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *