ОСТАННІ НОВИНИ

80% жителів Львова задоволені своєю родиною – опитування

|

Інститут міста провів соціальний моніторинг якості життя у Львові «Знайди час для сім’ї». З’ясувалося, що 80% опитаних задоволені ситуацією у своїх родинах. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

60% опитаних зазначили, що задоволені умовами, що створені для сімейного життя в місті.

В середньому львів’яни проводять 7 годин на день із сім’єю чи хоча б одним членом сім’ї. У той же час, чоловіки присвячують родині трохи менше часу (6 год 51 хв), ніж жінки (7 год 24 хв).

Час, який львів’яни проводять із родиною, також залежить від віку. Найменше часу, а саме 6 годин на день, приділяє близьким молоде покоління (18-30 років). З віком цей показник дещо зростає і становить 6 год 26 хв у людей, віком 31-45 років, та 6 год 21 хв у людей, віком 46-60 років. Найдовше ж – 11 год 25 хв – із сім’єю перебувають люди пенсійного віку (61 рік і більше).

Варто відзначити, що багато часу із родиною проводять люди, середньомісячний дохід яких менший за 1200 грн. (8 год 40 хв). Найменше часу – ті, чий дохід перевищує 10 тис грн. на місяць (5 год 27 хв). У решті випадків поруч із сім’єю львів’яни перебувають від 6 до майже 7 годин на день.

Довідка

Дослідження проводилося Інститутом міста в рамках проекту «Мистецтво врядування: звітність, відповідальність, прозорість», методом опитування «обличчя до обличчя». Вибіркова сукупність дослідження становить 2400 мешканців, старших 18 років з усіх 6-ти адміністративних районів Львова. Похибка репрезентативності вибірки не перевищує 2%.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *