ОСТАННІ НОВИНИ

В МВС також запевняють, що добровольці Коломойського не причетні до стрілянини у Красноармійську

|

В ході зіткнень у Красноармійську Донецької області співробітники батальйону міліції спеціального призначення “Дніпро” участі не брали.

Про це йдеться у заяві МВС України.

“МВС спростовує заяви про те, що в ході зіткнень брали участь співробітники батальйону міліції спецпризначення “Дніпро”. Цей спеціальнийпідрозділ міліції не покидав територію Дніпропетровської області”, – заявили в МВС.

Разом з тим у відомстві наголосили, що за фактом подій у Красноармійську розпочато розслідування за статтею “умисне вбивство”.

Відповідний запис внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як пише Українська правда, у свою чергу перший заступник генпрокурора Микола Голомша заявив в ефірі “Подробиць тижня`: “Слідство розбереться, хто стріляв – є для того відповідні відеозйомки“.

“(За останні місяці) ми неодноразово бачили сюжети, як розстрілюють людей.  Хочу застерігти українців, що коли розігрується такий сценарій, то невідомо, як він закінчиться. І людей використовують всліпу. Вони отримують 200 чи 400 гривень, виходячи на ті шоу (мітинги), а в результаті в сценарій тих, хто їх наймає, входить вбивство – і їх,  і військовослужбовців і т.ін.”`, – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *