ОСТАННІ НОВИНИ

На Рівненщині під час перестрілки постраждали десятки людей

|

Сьогодні під час перестрілки у Сарненському районі на Рівненщині постраждало десятки людей, п`ятеро з них мають серйозні поранення. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, також інформацію підтверджують у МВС, передає УНН.

“Сьогодні вранці 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях та джипах приїхали у село Олексіївка Сарненського району. Вони зупинились у центрі села та повідомляли перехожих, що відсьогодні лише вони контролюватимуть видобуток бурштину. Один з них, представився народним депутатом Володимиром Продивусом. На місці стрілянини були знайдені його візитівки.

Між селянами та озброєними чоловіками почалась сутичка. Наразі 5 осіб поранено, 2-х з них мають різані рани, 3 – вогнепальні”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, десятьох бойовиків вдалось затримати, інші – втекли. Згідно знайдених документів, усі чоловіки з Житомирської та Київської областей. Переважно спортсмени. Наразі селяни обурюються як так сталось, що даішники та правоохоронці пропустили в область таку кількість озброєних людей у той час, коли самих селян по кілька разів на день зупиняють та ретельно перевіряють на блокпостах.

“Наразі мешканці району взяли у кільце райвідділ міліції, де проходять допити бойовиків і вимагають чесного покарання. Інакше, обіцяють штурм самих правоохоронців”, – зазначили у прес-службі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *