ОСТАННІ НОВИНИ

Прихильники федералізації в Одесі напали на журналістів (відео)

|

В Одесі на знімальну групу 5 каналу напали прихильники федералізації, коли журналіст була в ефірі на прямому включенні із Києвом.

Щойно журналістка зв`язалася із студією, як до знімальної групи підійшли агресивно налаштовані люди та почали кричати, вживаючи нецензурну лайку, та допитувати, з якого каналу журналісти.

Коли журналістка сказала «Добрий день» українською, на мову агресивні люди відреагували новою порцією нецензурщини, спробами побити, вирвати мікрофон, закриваючи об`єктив камери оператору.

При цьому люди звинувачували журналістів у тому, що вони «призвели до розколу» і «ви зробили Україною не єдиною».

«Ви спалили  наших хлопців!», – заявила жінка журналістам, маючи на увазі загиблих у будинку профсоюзів в Одесі 2 травня.

 

Нагадаємо, що 2 травня в Одесі спалахнули криваві сутички між українськими активістами та озброєними сепаратистами-диверсантами. За останніми даними загинуло 46 людей.

Кілька сотень озброєних вогнепальною зброєю чоловіків атакували проукраїнський мітинг в Одесі, на якому під синьо-жовтими стягами зібралися прості люди та ультрас місцевого «Чорноморця», та харківського «Металіста».

Під час нападу на марш мітингувальників, який прямував до стадіону на матч, міліція поводилась пасивно.

Після вбивства чотирьох українців, обурені Одесити змели наметове містечко сепаратистів. Згодом чимало диверсантів опинилися в вогняному полоні в місцевому Будинку профспілок.

Раніше повідомлялось, що в цій пожежі загинули громадяни Росії та невизнаної республіки Придністров`я. За даними ТСН їх щонайменше 20 осіб.

В лікарні Одеси звернулося 214 осіб, постраждалих в ході масових заворушень 2 травня. З них 88 осіб госпіталізовано, в тому числі один підліток 17 років. 27 постраждалих перебувають у дуже важкому стані.

Подію вже «охрестили» народною антитерористичною операцією.

Українська правда

Джерело відео: PoLiTiKaGOV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *