ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти зі Сходу розгорнуть у Львові найбільший в світі прапор України

|

«Батьківщина Молода» започатковує ініціативу з обміну молоді «Схід і Захід разом». Так, 1-3 травня близько 100 студентів з Донеччини та Луганщини проведуть у Львові. Студенти ознайомляться з туристичними місцями Львівщини, візьмуть участь у молодіжному форумі, а також розгорнуть найбільший в світі прапор України. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівського штабу ВО «Батьківщина».

«Ми започатковуємо ініціативу «Схід і Захід разом», аби показати молоді з різних куточків України, що нас об’єднує набагато більше, ніж роз’єднує. Так, на травневі свята студенти з Донеччини та Луганщині перебуватимуть у Львові», – повідомив Голова «Батьківщини Молодої» Іван Крулько.

Зокрема, у Львові студенти візьмуть участь у форумі «Схід і Захід разом». Основна ідея якого – провести дискусію щодо бачення України ХХІ століття.

«Ми хочемо ще раз обговорити те, що нас об’єднує. Адже століттями нам розказували, що на Сході та на Заході живуть різні українці. Але молоді люди, наприклад, на Львівщині та Донеччині мають спільні цінності. Вони хочуть мати змогу нормально жити, подорожувати світом, отримувати хорошу освіту, знайти гідну роботу», – підкреслив Іван Крулько.

Також він зауважив, що через декілька тижнів планується організувати поїздку студентів із Західної України на Схід.

«Таке спілкування допоможе зняти проблему сепаратизму, яку нам вкидають «ззовні», – наголосив Голова «Батьківщини Молодої». 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *