ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині впіймали чоловіка, який зарізав свого товариша

|

Правоохоронці Львівщини розшукали 26-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого товариша. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Головного управління МВС України у Львівській області.

У Бродах, 27 лютого,  чоловік святкував свій день народження разом з приятелями. Між іменником та його товаришем виникла суперечка, під час якої 26-річний чоловік взяв кухонний ніж та наніс удар в груди 37-річному товаришеві. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

3 березня правоохоронці оголосили у розшук 26-річного чоловіка, якому було повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

«Було проведено комплекс оперативно-розшукових заходів на території Львівської та Закарпатської областей, в результаті яких ми встановили фактичне місцеперебування 26-річного зловмисника. 28 квітня ми його затримали», – повідомив т.в.о. начальника Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Богданов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *