ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Західного регіону застерігає службовців від потурання сепаратистам

|

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері у зв`язку з подіями на Сході і Півдні країни вирішила нагадати усім службовим особам військових формувань про відповідальність перед законом за сепаратистські прояви, що загрожують територіальній цілісності держави.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба відомства.

«Працівники прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері усвідомлюють свою особливу роль у ситуації, що склалася в країні. Керівництво прокуратури звертається до органів військового управління з попередженням про сувору відповідальність за протиправні дії чи бездіяльність, невжиття заходів до проявів сепаратизму та аналогічних протиправних дій, необхідність підняти дисципліну в гарнізонах і військових частинах на максимальний рівень», – зазначено у повідомленні прокуратури.

У прокуратурі зазначають, що підпорядковані прокурори Західного регіону України – Львівський, Рівненський, Волинський, Закарпатський, Івано-Франківський, Чернівецький, Тернопільський та Хмельницький – встановленні фактів сепаратистської діяльності службових осіб будуть невідкладно вносити до Єдиного реєстру досудових розслідувань. А ці особи нестимуть відповідальність винних за всією суворістю закону.

«Останні повідомлення з регіону, зокрема – Закарпаття, свідчать, що органи прокуратури невідкладно оголошують підозру кожному, хто посягає на територіальну цілісність і недоторканість України», – зазначено у повідомленні відомства.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *