ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львівські евакуатори виходять на полювання

|

Від сьогодні з 10 години ранку на вулицях Львова працюватимуть евакуатори. Як повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛМР, вони забиратимуть автомобілі, припарковані у пішохідній зоні.

Як розповів перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, у пішохідній зоні за останні дні зафіксовано багато запаркованих автомобілів, які жителі міста не використовують доїзду додому . Відтак, до таких порушників будуть застосовувати засоби примусового впливу.

«За ці дні ми побачили, що є багато автомобілів, які запарковані біля Катедрального собору, на інших вулицях. Насправді, виглядає так, що вони просто знайшли собі безкоштовне місце для паркування. Звичайно, що до таких транспортних засобів, які не використовують, щоб під’їхати додому, щоб забезпечити роботу суб’єктів підприємницької діяльності, будемо ставитись, як до порушників правил дорожнього руху. До таких транспортних засобів, які створюють небезпечну ситуацію, ми будемо застосовувати засоби примусового впливу», – розповів Олег Синютка.  

Усі автомобілі, які будуть припарковані у пішохідній зоні, сьогодні з 10  години будуть евакуйовувати. Водіїв просять звернути увагу на те, що зупинка/стоянка транспортних засобів у пішохідній зоні заборонена. Мешканці центральної частини міста можуть заїжджати у пішохідну зону за спеціальними перепустками, виданими Галицькою районною адміністрацією – лише за нагальної потреби чи з вантажем на 15 хв, без права паркування.

Нагадаємо, з 26 квітня у Львові запрацювали боларди на вул Руській, Беринди та Братів Рогатинців. Відтак, в пішохідну зону, обмежену вулицями Валова – Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гавришкевича – пл. Осмомисла – частково Театральна – частково Вірменська – пр. Свободи – пл. Міцкевича, можуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *