ОСТАННІ НОВИНИ

З Рибаком і київським студентом був закатований юнак зі Стрия

|

Опізнано невідомого, тіло якого під Слов`янськом біля річки Торець знайшли місцеві мешканці. Тіло було зі слідами нелюдських тортур, пише видання «Вести».

Вбитим виявився 22 річний житель міста Стрий Юрій на прізвисько «Цегла» . Його впізнали бойові товариші.

Нагадаємо, 25 квітня МВС ідентифікувало тіло другого загиблого в річці Торець , ним виявився студент з КПІ.

Раніше повідомлялося, що в Слов`янському районі на Донеччині, в одній з стариць (старе русло річки) Сіверського Дінця виявлено труп людини, який за всіма описами походить на зниклого 17 квітня депутата Горлівської міськради Володимира Рибака. Пізніше депутата впізнали.

СБУ вже оприлюднило подробиці у справі депутата. “До вбивства причетна група “Стрілка” , що діє в Донецькій області, і громадянина РФ, підполковника ГРУ Ігоря Безлера. Встановлено, що 17 квітня Безлер поставив завдання начальнику самопроголошеної міліції міста Горлівки з нейтралізації Рибака, який намагався встановити прапор України на Горлівській РДА” , – розповіли в силовому відомстві.

17 квітня в Центрально-Міський райвідділ Горлівки звернувся місцевий житель із заявою про те, що 17 квітня 2014 близько 18.00 невідомі особи викрали депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *