ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні до Сех приходили з ношами і з претензіями (фото)

|

Близько сотні громадських активістів, відразу з декількох організацій сьогодні прийшли під стіни Львівської ОДА, щоб висловити свої претензії новому керівнику області Ірині Сех. Людей не влаштовує те, що новоспечена губернаторка продовжує працювати на свою політичну силу (ВО «Свобода»)  і зовсім не прислуховується до думки громади. Також активістам не подобається те, що Ірина Сех  надалі суміщає депутатство і роботу в адміністрації.

 

На пікет обурені активісти прийшли не з пустими руками. Люди тримали гасла : «Стоп відьма», «Сех ПНХ», «Сех досить сидіти на двох стільцях» і «У Львові кумівство не пройде».

 

Крім того, під стінами установи протестувальники встановили символічний стовп ганьби, а перед входом до обласної держадміністрації  поклали ноші з написом «Не підеш – винесемо».

 

До людей чиновниця так і не вийшла. В адміністрації Львівському порталу сказали, що у неї неприйомний день, і вона перебуває у відрядженні. Натомість заступитись за колегу вирішили однопартійці. Депутат Львівської облради свободівець Ярослав Мудрий хотів взяти слово, але натовп закидав його вигуками «ганьба» та «сволоту геть зі Львова ».

 

В коментарі Львівському порталу, Ярослав Мудрий таки визнав, що ситуація з мандатом голови ОДА є порушенням законодавства, але такі кроки потрібні країні.

У свою чергу обурені активісти, заявили що і надалі систематично критикуватимуть і пікетуватимуть діяльність Ірини Сех, якщо вона не змінить специфіку діяльності. А якщо чиновниця не відмовиться від свого депутатського мандата, то вимагатимуть її звільнення.

 

 

 Фото: Святослав Драбчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *