ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали водія-втікача, який збив 16-річну школярку

|

Львівські правоохоронці встановили особу водія легкового автомобіля, який збив 16-річну дівчину та втік із місця ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Автопригода трапилась кілька днів тому на вулиці Володимира Великого. Водій легковика «ВАЗ» вчинив наїзд на дівчину та зник з місця аварії.

Очевидці пригоди одразу ж викликали медиків та повідомили про ДТП у міліцію. Дівчину відвезли до лікарні, де у неї діагностували перелом ноги.

На місце події прибули працівники Державтоінспекції. Вони розпитали людей про обставини автопригоди, шукаючи «зачіпку», яка допомогла б вийти на слід утікача. Інспектори ДАІ з’ясували детальні «прикмети» автомобіля. А одна із перехожих навіть встигла запам’ятати номерний знак легковика.

Правоохоронці вирушили слідом за порушником і на одній із бічних вуличок виявили автомобіль із пошкодженнями, характерними для ДТП. Збіглися й інші «прикмети» – колір, марка та номерний знак цього авто.

Утім, розшукати самого водія виявилось набагато складніше. Чоловік усіляко намагався уникнути спілкування із працівниками міліції. Однак, вже невдовзі правоохоронці розшукали порушника. Як вдалось з’ясувати, за кермом легковика «ВАЗ» був 50-річний львів’янин. За попередніми даними, саме він порушив Правила дорожнього руху та скоїв наїзд на школярку.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *