ОСТАННІ НОВИНИ

Противники Сех прийшли під ОДА з ношами

|

Представники одразу декількох громадських організацій прийшли сьогодні під стіни Львівської облдержадміністрації, щоб висловити своє невдоволення від поведінки нового керівника області Ірини Сех. Як повідомляє кореспондент Львівського порталу з місця події, люди принесли під адміністрацію ноші та встановили стовп ганьби.

Представники громадських організацій «Автономний опір», «Рабів до раю не пускають» та «Варта 1» заявили, що їх обурила позиція І.Сех щодо призначення начальника ГУ МВС у Львівській області, а також те, що вона продовжує суміщати депутатство і роботу в адміністрації та зовсім не прислухається до думки громадськості.

Активісти поставили перед входом в ОДА ноші, над якими розгорнули транспорант з написом «Якщо не підеш – винесемо».

У коментарі «Львівському порталу» пікетувальники заявивли, що домагатимуться відставки керівника ЛОДА Ірини Сех, якщо вона не складе мандат народного депутата України  й надалі продовжуватиме ігнорувати думку простих людей.


Ірина Сех до пікетувальників не вийшла. В адміністрації сказали, що у неї неприйомний день, і вона перебуває у відрядженні.  

Учасники акції продовжують стояти під адміністрацією. Їх близько 100 осіб. У руках вони тримають плакати: «Стоп відьма», «Сех ПНХ», «Сех досить сидіти на двох стільцях», «У Львові кумівство не пройде».

Під ОДА також встановлюють стовп ганьби.

Представники ВО «Свобода», які також з’явилися під адміністрацією, пікет проти Ірини Сех назвали провокацією. 

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *