ОСТАННІ НОВИНИ

Експеримент з болардами вдався, кажуть у мерії Львова

|

Боларди, які запустили в роботу з 26 квітня на вул Руській, Беринди та Братів Рогатинців, працюють без особливих зауважень. Відтак, як повідомив радник міського голови Львова з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід, експеримент з запуском болардів вдався. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, з 26 квітня у місті запрацювали боларди, відтак, в’їзд транспорту у пішохідну зону обмежений.

У пішохідну зону, обмежену вулицями Валова – Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гавришкевича – пл. Осмомисла – частково Театральна – частково Вірменська – пр. Свободи – пл. Міцкевича можуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги. За спеціальними перепустками, виданими Галицькою РА, за нагальної потреби чи з вантажем на 15 хв можуть в’їжджати мешканці пішохідної зони без права паркування.

«На вихідних біля болардів працювали представники ЛКП «Львівавтодор» спільно з працівниками ДАІ. Вони відрегульовували усі моменти, які виникали, у зв’язку з запуском болардів. Загалом було залучено 5 працівників ЛКП «Львівавтодор». Експеримент вдався», – розповів Олег Шмід.

Фото: прес-служба ЛМР 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *