ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прийняв «Весняний вальс -214»

|

Учора у спортивному комплексі «Грація», що знаходиться на території ТВК «Південний», відбулися щорічні відкриті класифікаційні змагання зі спортивних танців «Весняний вальс -214». У змаганнях взяли участь діти від 4 років і до 16 років.

Як розповів Львівському порталу керівник Львівського обласного осередку Спортивно-танцювального клубу «АнДенс» Асоціації спортивного танцю України Андрій Бобель, ці змагання проводяться вже в шосте.

За його словами, здебільшого участь у танцювальному заході беруть бальники із західної України, однак бувають й з центральної та південної частини країни. Щоправда цього року, через складу суспільно-політичну ситуацію в країні, з інших регіонів танцюристи не приїхали.

«За масштабами це невеличкі змагання, в яких беруть участь приблизно 250-300 бальників в різних категоріях, починаючи від початківців і закінчуючи молоддю та дорослими від 25 до 30 років. Тобто діапазон великий. Діти, які займаються танцями рік, то вони змагаються у 2-3 танцях. А діти, які довше ходять, то змагаються у 4-6-8 танцях», – розповів А.Бобель.

Цьогоріч, на жаль, учасників категорії молодь та дорослі від 25 років до 30 років не було, а в категорії юніори до 16 років брала участь у змаганнях лише одна пара бальників. Проте потішила велика кількість учасників серед діток до 6 років. Так, участь у змаганнях з бальних танців взяли 27 маленьких бальників – 13 парних виступів та одне соло. Традиційно перед початком змагань, учасники мали годину часу на розминку.

На учасників змагань з бальних танців чекали традиційні призи – медалі, дипломи і кубки. Найменші учасники – усі дітки до 6 років – отримали пам’ятні медалі та дипломи із 1-м місцем.

Фото: Світлана Радішевська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *