ОСТАННІ НОВИНИ

Відомо, коли представлять особовому складу міліції Львівщини нового начальника

|

У понеділок в 9.00 Дмитро Загарія буде представлений в якості начальника обласної міліції  особовому складу УВС.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав журналіст, член робочої  комісії з реформування МВС України, Юрій Бутусов.

«Тільки що мені зателефонував міністр МВС Арсен Аваков і детально роз`яснив ситуацію з призначенням Дмитра Загарія начальником УВС Львівської області.

Інформація прихильників Загарія виявилася не цілком точною. Його поки не представили , це, на жаль , правда – але наказ про його призначення начальником УВС дійсно підписаний в четвер .

У понеділок в 9.00 Дмитро Загарія буде представлений в цій якості особовому складу УВС заступником міністра внутрішніх справ Величковичем .

Таким чином призначення відбулося точно в строк , без зволікання , а от представлення сталося не відразу: була надія , що на представлення прийде і голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех. Але, вочевидь , Сех на представлення не прийде.

А від себе хочу сказати , щоб всі розуміли значення цього кроку Авакова – йому було набагато зручніше і легше поставити на начальника УВС ставленика парламентської партії , у якої в руках владні важелі . І він би позбувся від хвилі критики і звинувачень . І отримав би політичну підтримку , якої так не вистачає міністру МВС в його роботі. Але він вирішив бути послідовним до кінця. Сподіваюся , міністр буде послідовним і в тому , що буде проводити кадрову політику з формування команди Загарія в УВС відповідно до думки нового начальника.

Дмитро Загарія стане напевно першим в історії України начальником міліції , якого обрали у відчайдушній публічній боротьбі самою громадою , всупереч думці провідної політичної партії в регіоні .

Спасибі , Арсен . Це мужній вчинок.

А львів`янам я бажаю одне – допомогти Загарії стати не розчаруванням , а зразком справжнього народного міліціонера.

Не знаю , які думки у Загарія є з приводу майбутньої роботи , а я особисто хотів би йому порекомендувати проявити мудрість , і призначити своїм заступником – куратором кадрової роботи , громадської безпеки та реформи Романа Баховського. Це буде хороша команда », – написав Юрій Бутусов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *