ОСТАННІ НОВИНИ

Обурені львівські водії та перевізники висловили претензії міністру інфраструктури

|

Близько п’яти десятків представників галузі перевезень Львівщини, яких не запросили на зустріч у Палац культури залізничників «Рокс», таки зустрілись з міністром інфраструктури України Максимом Бурбаком, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Люди зустріли міністра інфраструктури з гаслами «Заангажованим чиновникам не місце в органах державного контролю» та «Геть зацікавлених з контролюючих органів». Таким чином  перевізники висловили  не задоволення  керівнику Укртрасінспекції Львівщини Роману Лободі і вимагали від міністра його звільнення.


У свою чергу водії, яких біля палацу залізничників було вдвічі більше, також вирішили нагадати міністру про свої проблеми. Найголовніше, що турбує водіїв, це нелегальні перевізники, а також надмір пільговиків.
 

Щоб вислухати всі претензії та обговорити шляхи вирішення, міністр запросив представників обурених перевізників на нараду.

Як вже писав раніше Львівський портал, на думку перевізників, керівник Укртрансінспекції Львівщини Роман Лобода вже не перший рік демонструє своє упереджене ставлення до певних представників галузі. Натомість він активно лобіює інших. Крім того, всім відомий той факт, що Р.Лобода є засновником ТзОВ “Міра і К”, яке володіє низкою важливих маршрутів у місті Львові та області.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *