ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині озброєні терористи напали на військовий об´єкт: одного з нападників вбито

|

У Добропільському районі Донецької області на блокпост українських десантників скоєно збройний напад, в результаті одного з нападників вбито, кількох затримано  

Про це кореспонденту УНІАН повідомив начальник Регіонального медіа-центру Міноборони України (Харків), підполковник Дмитро Горбунов.

За його словами, вчора, в Добропільському районі Донецької області  близько 20.00 на блокпост військовослужбовців високомобільних десантних військ, який охороняв один з важливих об´єктів і ніс цілодобове чергування, було скоєно напад.

Горбунов зазначив, що нападники під´їхали «на кількох мотоциклах і відкрили вогонь». Він уточнив, що зброя була вогнепальна, і зараз фахівці з´ясовують, з якої саме зброї вівся вогонь.

«Під час перестрілки одного з нападників смертельно поранили і кількох затримали. Серед десантників втрат немає», – сказав підполковник.

При цьому він додав: «На місці працює слідча група Донецької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, яка займається розслідуванням факту збройного нападу на український блокпост».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *