ОСТАННІ НОВИНИ

На південному сході України Порошенко обігрує разом узятих Добкіна з Тігіпком

|

69,8% жителів південних та східних областей України не вважають Віктора Януковича президентом. Тільки 19,6% відсотків українців тих регіонів все ще думають, що Янукович – президент.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) на замовлення ZN.UA.

Опитування проводилось в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Харківській, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій та Донецькій областях.

Крім того, 8,5% жителів Південного Сходу ще не визначалися, а решта взагалі не відповіла на питання.

Примітно, що більший відсоток тих, хто Януковича все ж вважає президентом, – проживають в Донецькій та Луганській області (32,4% та 27,6% відповідно).

Водночас, згідно з даними того ж опитування, якби в найближчу неділю проходили вибори президента України, то більшість голосів жителів південних та східних областей України отримав би Петро Порошенко (18,6%).

Слідом за ним з великим відривом йде Сергій Тігіпко із 9,1% голосів, а замикає трійку лідерів Михайло Добкін з 7,3% голосів виборців.

Якщо брати кожну область окрему, то Порошенко найбільшу підтримку має в Херсонській (27%), Миколаївській (26,8%) та Дніпропетровській областях (24,8%).

Тігіпко найбільшу підтримку має в Донецькій області (12,4%), а Добкін – в Харківській (13,9%) та Луганській областях (9,9%).

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *