ОСТАННІ НОВИНИ

У Бердянську посилені заходи безпеки. Чекають на Януковича

|

Віктор Янукович може прориватися в Україну через Бердянськ. Про такий варіант розвитку подій повідомили одразу кілька джерел, повідомляє ТСН. Наразі у Бердянську посилено заходи безпеки, тут працюють групи СБУ та військової розвідки, всі підʼїзди та підходи до міста перекриті блокпостами.

Усі автівки проходять ретельний огляд. В центрі міста чергують активісти Майдану. Під охороною – будівлі мерії, міліції та військомату.  Ввечері бригаді ПВО наче б то дали команду зняти спостереження з повітряного простору, прикордонники про це не знали, зазначає ТСН.

У самообороні припускають, що у такий спосіб місцевий аеропорт готували для приземлення Януковича. Одразу після повідомлення самооборонівці заблокували єдину смугу аеропорту бетонними конструкціями. Літаки тепер сісти тут не зможуть, хіба що гвинтокрили, але й до цього у Бердянську готові, кажуть активісти. 


 За непідтвердженою інформацією, уночі до Бердянська прибули керівники СБУ. Одного з командирів частини ПВО начебто затримали. Спецслужби інформацію не коментують.

У мерії підтверджують, що приземлитись у Бердянську можна, але для цього треба бути справжнім асом. Тут немає диспетчерів та навігаційного обладнання. Хоча теоретично такої можливості не виключають.

У місцевому управлінні міліції готові до ескалації подій. Тут посилено охорону, укріплено периметр будівлі, працівникам дали нові інструкції щодо дій у випадку ймовірного штурму відділку. 

Як відомо, раніше російське агентство REGNUM повідомило, що повалений президент України Віктор Янукович 20 квітня повернеться в Донецьк. Про це ж заявив і призначений президентом Росії в . о. глави невизнаної Республіки Крим Сергій Аксьонов у своєму твіттері.

“Попрошу українців з Північного Сходу організувати ополченців для захисту Януковича після його повернення під час Великодня. Лише він може все це припинити”, – йдеться в повідомленні в Твіттері Аксьонова.

У свою чергу в.о. генпрокурора Олег Махніцький заявив, що заяви про повернення Януковича – це інформаційна “качка”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *