ОСТАННІ НОВИНИ

Підлога Януковича вартує, як десять квартир у Слов’янську

|

За даними документу, розміщеного на «YanukovychLeaks», мармурова підлога в передпокої одного з будинків Януковича у Межигір’Ї коштувала майже 2 млн гривень.

Поставкою мармуру та його укладкою на першому поверсі будинку «Хонка» у 2010 році займалось ТОВ “Печі та каміни” Петра та Дениса Руденків.


Як повідомляє сайт «Наші гроші», за 1,86 млн гривень у місті Слов’янськ Донецької області можна придбати десять трикімнатних квартир.

 

Довідка:

YanukovychLeaks – національний проект. Тут поміщені скани документів, знайдених на території залишеної резиденції колишнього Президента України В.Януковича у Межигір`ї.

Нагадаємо, 22 лютого на території покинутої резиденції колишнього Президента України водолази виловили близько 200 тек з документами, які хтось намагався знищити під час утечі.

Група журналістів та волонтерів узялася за порятунок, систематизацію та розслідування величезного масиву інформації про фіндіяльність колишніх власників резиденції. Виявлені та врятовані документи публікуватимуться на цьому сайті й будуть доступні для всіх журналістів світу.

Також на сайті з`являтимуться журналістські розслідування, що базуватимуться на цих документах.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *