ОСТАННІ НОВИНИ

У травні Львів таки почує «Флюгерів»

|

ХІІ  Міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова» відбудеться 1 – 4 травня.  «Флюгери»  традиційно проходитимуть у ексклюзивно відведеному для них внутрішньому дворику Ратуші, і розпочнуть фестивальний сезон у місті незважаючи на складну ситуацію для проведення культурних акцій.

Упродовж чотирьох днів на фестивалі  виступить 17 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Ізраїлю, Канади, Франції, Мексики, Румунії, Азербайджану та Росії.

Серед виконавців, запрошених на  «Флюгери Львова»: польські Slovian`sky, Bielas i Marynarze, Miąższ, міжнародні проекти наших друзів співачки Marinita та братів Агабейлі з ізраїльським мультиінструменталістом Аміром Перельманом та угорським гітаристом Ференцом Бернатом, польсько-український проект Дани Винницької та Даги Грегорович DagaDana, культова Калєкція, делікатно-екстравагантні  ГИЧ Оркестр, проект співачки із Криму Ельвіри Сарихаліл, київське арт-рок кабаре  Vivienne Mort, відкриття минулорічного фестивалю Andrew Kokhan Blues Band та вибуховий міжнародний  Lemonchiki Проджект, створений музикантами Lemоn Bucket Orkestra і Куку Шанель . Очікуються виступи кращих біґ-бендів України. Традиційно завершуватиме «Флюгери» гурт ShockolaD, який виріс  на цьому фестивалі, і розвивається разом з ним.

Крім того цього року на «Прокиданні» гратимуть легенди українського року Кому Вниз.  Львів прокинеться у неділю 4 травня під музику високого духу альбому «4», створеного до ювілею Т. Г. Шевченка.

Також цього року  разом із «Флюгерами» упродовж 1-4 травня буде відбуватися перший мистецький фестиваль «Музограф», що розташуєтьсяу новій пішохідній і туристичній зоні Львова на вулиці Лесі Українки.

Вхід на «Флюгери Львова» буде платним. Продаж квитків розпочнеться із 15 квітня у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська,35).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *