ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор» вимагає покарання команди Садового за вирубку Снопківського парку

|

«Правий сектор» хоче  люструвати команду  Садового. Активісти вимагають від міської влади та депутатів Львівської міськради звільнити начальника управління екології і благоустрою Львівської міської ради та директора ДП “Парк-Високий Замок” ЛКП «Зелений Львів» .

Відкритий  лист з такою пропозицією представники   новоствореної  політичної  сили  вже  надіслали  меру  Львова  Андрію Садовому, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Провести люстрацію у  міськраді  « Правий   сектор»   вимагає  через  вирубку дерев у Снопківському  парку.   Зокрема, у листі йдеться про випадок, що стався 27 березня цього року у  парку  Снопківський зі сторони вулиці Кримської. Як стверджують  представники «Правого сектору», у парку під виглядом санітарної чистки, була проведена незаконна вирубка здорових дерев, яку  активістам вдалося призупинити.  Крім того все це відбувалося під керівництвом   директора ДП “Парк-Високий Замок”  – Романа Пороцакевича , та за мовчазної згоди в.о. начальника управління екології і благоустрою Львівської міської ради – Андрія  Галушки.

Щоб запобігти забудові парку, «Правий сектор» виступає з ініціативою створити у на території   «Снопківського» алею-пам’яті «Небесної сотні». Робити це активісти планують  шляхом проведення висадки дерев, за попередньо проведеним проектом реконструкції парку, та з залученням представників громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *