ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуацію в Україні розгойдують росіяни - Аваков

|

Очільник МВС України Арсен Аваков на власній сторінці у Фейсбуці наголосив, що наразі російська сторона розгойдує обстановку в Україні, а “Путін і Янукович замовили і оплатили черговий виток сепаратистських заворушень на Сході країни”, в Луганську, Донецьку та Харкові, повідомляє УНН.

“Людей зібрали небагато, але агресивність зашкалює. У Донецьку в натовп штурмують будівлю завели багато дітей і жінок. Провокують перехід конфлікту в кров і жертви.
Відповім і сепаратистам і тим гарячим головам, хто вимагає будь якою ціною припинити безлади. Ситуація буде повертатися під контроль без крові. Така команда правоохоронцям – це правда. Але правда і в тому, що терпіти свавілля провокаторів пацифістськи ніхто не буде. Призвідників і підбурювачів відповідальність наздожене”, – наголосив міністр.

“МВС не буде стріляти в людей: на купку проплачених провокаторів серед протестуючих багато ошуканих, багато прийшли за гроші. При цьому – жорсткий підхід буде застосований до всіх, хто безпосередньо веде напад на державні будівлі, на правоохоронців, на інших цивільних”, – наголосив очільник МВС.

“Простою людською мовою скажу всім, хто щиро переживає – все, що потрібно і можливо, робиться. Припиніть лайку і істерики. Вони хочуть цього. Я ж Вам кажу: витримаємо, все буде приведено до порядку. Підтримуйте, стабілізуйте – не гойдайте човен ще більше. Це останні конвульсії банди.
Всі силовики з ранку на робочих місцях. Працюємо без паніки і істерик, виходячи з реалій і можливостей сьогоднішнього дня. Ситуацію стабілізуємо. Приймемо накат проплачених маргіналів і невідворотно відіжмемо.

Упевнений, іншого не буде. Чому? Тому, що ні Донецьк, ні Харків, ні Луганськ не хочуть бути буферною прифронтовою зоною. Схід хоче роботи і стабільності! І на цю стабільність будемо працювати – відсікаючи маргінес”, – додав А.Аваков.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *