ОСТАННІ НОВИНИ

Харківські мітингарі побилися

|

У Харкові біля театру імені Шевченка виникла бійка між проросійськими мітингувальниками і, ймовірно, активістами “Правого сектора”.

Про це пише “Інтерфакс-Україна“.

Під час сутички в повітря летіли петарди, були чутні також кілька вибухів.

Нині дві групи людей, розділені кордоном міліції, кидають одне в одного, а також у правоохоронців, пластикові пляшки і палиці.

Зіткнення сталося після того, як до учасників проросійської ходи, які перебували біля пам`ятника Шевченку, підбігли двоє людей і крикнули, що внизу перебувають активісти “Правого сектора”.

Після цього колона рушила у бік театру, де і сталося зіткнення.

Як стало відомо пізніше, сепаратисти кидали в активістів Євромайдану вибухові пакети та каміння, пише УНІАН.

З боку провулка від вулиці Римарської правоохоронці підігнали конвойний автомобіль, куди за допомогою співробітників спецпідрозділу “Грифон” насилу завели прихильників Євромайдану.

Однак антимайданівці заблокували конвойний автомобіль і почали його розхитувати. До місця подій прибули кілька десятків міліціонерів у повному спорядженні, у деяких з них є помпова зброя.

Не зважаючи на це, антимайданівці продовжують блокувати міліцейський автомобіль. До провулку між вулицями Сумською і Римарською прибули кілька автобусів з правоохоронцями і кілька “карет” швидкої допомоги. Сепаратисти продовжують блокувати конвойний транспорт, скандуючи “Беркут”.

Як відомо, у Харкові біля пам’ятника Шевченку проходило антивоєнне віче  і рок-концерт “Лівобережний рок-2” на підтримку цілісності України.

Разом з тим, на площі Свободи зібралося кілька тисяч осіб, які стояли з проросійськими прапорами,

Також стояли люди з прапорами КПУ, Росії і Імперської Росії. Ці активісти стверджували, що вони за приєднання до Митного союзу, за союз України з Білоруссю.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *