ОСТАННІ НОВИНИ

У Криму припинили видавати російські паспорти?

|

Видачу російських паспортів в Криму призупинили.

Про це Українській правді повідомляє джерело в Херсоні, якому вдалося поспілкуватися з біженцями, що прибувають з Криму.

За словами місцевого активіста Майдану, який у п`ятницю повернувся з території Криму, близької до кордону з Херсонщиною, видачу паспортів РФ припинили нещодавно. Пояснювати причини цього не стали, зазначають лише, що це нібито тимчасово.

Крім того, за його словами, у тих паспортах, які раніше видавалися, була прописка у Магаданській та Тюменській областях Росії.

Також у Криму й надалі є складнощі з використанням банківських рахунків, а також подекуди припинили приймати дрібні українські гроші.

За словами співрозмовника Української правди, скоро до Херсона має прибути велика автоколона з українськими військовими. Однак, уже ті люди, що вже прибули до міста, зіткнулися з проблемою розміщення – міська влада не справляється з такою великою кількістю людей.

Також є свідчення, що, не дивлячись на обіцянки російської влади, ті, хто відмовляється отримувати російські паспорти зазнають тиску; зокрема їх українські паспорти знищують. Подекуди такі люди вимушені покидати Крим.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *