ОСТАННІ НОВИНИ

Рада Національного банку України отримала кворум для продовження роботи

|

Національний банк України вітає сьогоднішнє ухвалення Верховною радою України постанови № 4616 “Про призначення членів Ради Національного банку України”. Так з 1 квітня 2014 року членами Ради Національного банку України призначено Олександра Біланенка, Станіслава Буковинського, Ольгу Кандибку, Трохима Ковальчука, Віталія Ломаковича, Ігоря Лютого, повідомляє прес-служба НБУ.

 “Я радий вітати Раду Національного банку України в такому професійному складі. Нарешті стане можливим розроблення Основних засад грошово-кредитної політики на 2014 рік”, – зазначив Голова Національного банку Степан Кубів.

Як відомо, одним з важливих завдань Ради, визначених Законом України “Про Національний банк України”, є аналіз впливу грошово-кредитної політики України на стан соціально-економічного розвитку держави та розроблення пропозицій щодо внесення відповідних змін до неї.

Отже, відтепер Рада Національного банку України отримала кворум для проведення засідань і може розпочати роботу відповідно до плану засідань на 2014 рік. Нагадаємо, востаннє Рада Національного банку України провела засідання 20 грудня минулого року.

Степан Кубів висловив впевненість у ефективній діяльності Ради Національного банку України в новому складі, а також у налагодженні продуктивних відносин між Правлінням та Радою Національного банку України. 

 “Партнерство та прозорість у роботі стануть запорукою корисних змін у фінансовому та банківському секторах”, – зазначив Голова Національного банку України.

Чергове засідання Ради Національного банку України заплановане на кінець квітня 2014 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *