ОСТАННІ НОВИНИ

Україна продовжує просити у НАТО допомогу для армії

|

Україна продовжує переговори з країнами НАТО про допомогу українській армії

Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного командного центру Збройних сил України генерал-майор Олександр Розмазнін, повідомляє «РБК-Україна».

«Нам дуже приємно, що нам дали сухі пайки, але нам потрібна інша допомога… Крім сухих пайків, нам потрібна велика допомога НАТО, переговори ведуться на рівні Міністерства оборони з представниками країн НАТО, в тому числі і США, і Німеччиною. Крім сухих пайків, нам треба багато чого, тому що, на жаль, це не найкращий період для України… Ми повинні мати певну кількість форми, деякі зразки техніки, які треба було б нам обновити. Про це йдеться», – розповів Розмазнін.

Як повідомлялося, у НАТО є план на випадок агресії з боку Росії. Також повідомлялося, що НАТО не визнає включення Криму до складу Росії. 18 березня НАТО призупинило практичне співробітництво з РФ. При цьому генсек альянсу заявив, що НАТО перегляне весь спектр співробітництва з Росією. Також Расмуссен заявляв, що приєднання Криму – це «частина глобальної стратегії Росії», і висловив побоювання щодо можливості військового вторгнення Росії в східні області України.

29 березня США передали українській армії 330 тис. сухих пайків.

Фото: mil.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *