ОСТАННІ НОВИНИ

Сенатор США «пожалкував» що не відвідає Сибір та не купить матрьошок

|

Сенатор США від Республіканської партії Ден Коутс опублікував список із 10 “втрат”, які торкаються його особисто через те, що МЗС РФ запровадило щодо нього санкції та заборонила в`їзд до Росії

У  своєму Twitter  Коутс іронічно перерахував такі “втрати”, як скасування тенісного матчу з росіянкою Марією Шараповою та відміну літньої відпустки в Сибіру.

Також Коут пожалкував, що тепер не зможе придбати норкову шубу для дружини та матрьошок для колекції онуки, а також не зможе порівняти Большой театр з театром Палладіум в містечку Кармел у штаті Індіана.

Після вторгнення російських військ на територію України і проведеного в Криму “референдуму” Ден Коутс зазначав: “Необхідні подальші кроки, щоб адекватно реагувати на агресію Росії в Криму”.

Раніше Ден Коутс і сенатор Марк Керк  просили FIFA відібрати у Росії право проведення чемпіонату світу-2018 через експансію російських військ в Криму. Також сенатори просили FIFA призупинити членство Росії в організації та виключити збірну з числа учасників чемпіонату світу-2014.

Як відомо, 20 березня МЗС Росії оприлюднив список санкцій у відповідь проти чиновників США. У заяві МЗС РФ йдеться, що на кожен ворожий випад Росія відповідатиме “адекватно”.

Перед цим президент США Обама ввів низку жорстких санкцій проти найближчого оточення Путіна за його дії проти України.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *