ОСТАННІ НОВИНИ

Нардеп Хміль йде з «Батьківщини»

|

Народний депутат Михайло Хміль після сьогоднішнього з’їзду «Батьківщини», на якому було висунено в кандидати у президенти Юлію Тимошенко, заявив про намір вийти з партії «Батьківщина». Про це М.Хміль написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Я наголошував і наголошую, що зараз не час політичних змагань та партійних протистоянь. Сьогодні пора єдності. Якщо політики щиро хочуть об`єднати країну, вони мають показати власний приклад, вони повинні почати з себе», – пише нардеп.

«Майдан не лише скинув режим Януковича, а й сформував чіткі вимоги до нової влади, до тих, хто хоче очолювати нашу країну. В першу чергу, нам потрібен сьогодні єдиний кандидат від демократичних сил. Ми повинні зосередити зусилля довкола того, хто вже має найбільшу підтримку українців і не створювати зайвих протистоянь.
Та, на превеликий жаль, я мушу констатувати, що в сьогоднішньому рішенні з`їзду “Батьківщини” ми цього не побачили. Тому я приймаю рішення про вихід з партії “Батьківщина”. Відповідна заява написана і буде подана наступного тижня», – заявив Хміль.
Михайло Хміль до злиття «Фронту змін» і «Батьківщини» очолював Львівську міську організацію партії Яценюка. Народним депутатом став, отримавши перемогу в мажоритарному окрузі у Львові. 

Новий погляд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *