ОСТАННІ НОВИНИ

Канада готова надати Україні $200 млн

|

Канада завжди готова підтримати Україну – не лише морально, а й фінансово. Зокрема, канадський уряд готовий виділити нашій країні фінансову підтримку в сумі 200 млн дол., але лише при виконанні умов МВФ. Про це під час панельної дискусії на тему «Громадське суспільство та місцеве самоврядування» в рамках Всеукраїнського форуму місцевого самоврядування повідомив керівник відділу міжнародної співпраці Посольства Канади в Україні – Стівен Поттер. Інформує прес-службі ЛМР.

«Ми вважаємо, що Україна зараз знаходиться на передовій захисту свободи, демократії і безпеки у Європі. Я маю на увазі, не лише географічні кордони, що визначають територію України, а й те, що ця боротьба на передовій відбувається й на місцевому рівні. Реформа на місцевому рівні, місцева демократія є надзвичайно важливими для України. Саме тому Канада, у співпраці з такими нашими партнерами як Швейцарія, Польща, ЄС, США та інші, завдяки програмам технічної підтримки, робить все можливе, щоб сприяти реформі місцевого самоврядування в Україні. Ми хочемо, щоб наші програми були успішними та ефективними, щоб та технічна підтримка, яку ми надаємо, і щоб ті радники, яких ми надсилаємо в Україну, були якомога ефективніше використані», – додав С. Поттер.

Нагадаємо, що Форум місцевого самоврядування відбувається уже вдруге. Цьогоріч він проводиться з метою ініціювати конкретні зміни, спрямовані на надання більших повноважень місцевим громадам, а також на виокремлення механізмів успішного місцевого розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *