ОСТАННІ НОВИНИ

Ірина Сех підтримала вимоги автомобілістів Львівщини

|

Голова Львівської ОДА Ірина Сех сьогодні, 26 березня, зустрілась з автовласниками, які прийшли до облдержадміністрації, аби оприлюднити свої вимоги щодо якнайшвидшого скасування утилізаційного збору та внесення змін до законодавства щодо стягнення імпортного акцизного податку на автомобілі. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

У своєму зверненні підприємці зазначають, що ці податки лише завдають економічних збитків та спричинюють значне недофінансування бюджету.

«Наслідком є майже повне припинення роботи підприємців та підприємств-платників податків з повним звільненням найманих працівників. Це стосується автоперевізників; підприємств та підприємців, які займаються переобладанням автомобілів; СТО, які обслуговують автомобілі; постачальників автозапчастин», – наголошується у зверненні автомобілістів.

Вислухавши перевізників, очільник Львівщини Ірина Сех заявила, що підтримує їхні вимоги. «Обов’язково звернуся до голови Верховної Ради України Олександра Турчинова щодо змін до законодавства про утилізаційний збір та імпортний акцизний податок», – сказала Ірина Сех. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *