ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські активісти обрали нового начальника міліції Львівщини

|

Активісти львівського Євромайдану визначилися з кандидатурою нового начальника ГУ МВС у Львівській області. Їх вибір – теперішній керівник управління МВС на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк.

У неділю у Львові відбулися збори громадських організацій з питань координації правоохоронних органів Львівщини, на яких було ухвалене рішення рекомендувати на вакантну посаду керівника ГУ МВС у Львівській області полковника міліції Володимира Дитюка.

Про це йдеться у листі на ім’я міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, копію якого громадській активісти надіслали на адресу ZAXID.NET

«У Львівській області є зараз не так багато кандидатур, які можуть керувати обласною міліцією», – лаконічно пояснив вибір Дитюка Іван Спринський, лідер громадської організації «Рабів до раю не пускають» та «Автосотні Самооборони».

Громадська активістка Софія Федина, що була головуючою на зборах, підтвердила, що активісти попередньо обговорювали кілька кандидатур, однак на голосування винесли лише кандидатуру Володимира Дитюка. Голосування було таємним, більшістю голосів кандидатуру начальника управління МВС на Львівській залізниці підтримали.

«Наскільки мені відомо представники правоохоронних органів, також згодні, що ця людина була б найбільш відповідна на цій посаді», –  заявила Федина.

Нагадаємо, МВС оголосило відкритий конкурс на посади керівників міліції у чотирьох областях, зокрема, і на Львівщині. Усі пропоновані на цю посаду кандидатури проходитимуть перевірку підрозділами внутрішньої безпеки МВС та активістами Люстраційного комітету. Остаточне рішення про призначення на посаду ухвалюється кадровою комісією МВС на чолі з Арсеном Аваковим.

Фото: Львівська Пошта

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *