ОСТАННІ НОВИНИ

Рух транспорту в центрі Львова пропонують суттєво скорегувати (схеми)

|

Управління транспорту та зв`язку Львівської міської ради опублікувало пропозиції змін в організації дорожнього руху. Загалом є кілька етапів впровадження змін – спочатку зміна напрямків на деяких вулицях, а потім організація колового руху довкола кварталів.

Усі зміни пропонується впровадити у літній період, коли завантаженість транспортом у місті мінімальна. Червоними стрілками показаний рух приватного автотранспорту, зеленими – виділені смуги для громадського транспорту. Ілюстрації та коментарі Управління транспорту.

1 ступінь інтеграції: зміна напрямків руху по вулицях Герцена та Фредра. Прогнозовано зменшить навантаження на перехрестя Франка – Герцена – князя Романа – Левицького.

 

2 ступінь інтеграції: влаштування квазікільцевого руху по вулицях Франка – пл. Соборній – князя Романа. При цьому в протилежному напрямку буде відбуватися рух тільки громадського транспорту. Змінюється напрямок одностороннього руху по вул. Шухевича.

 

 3 ступінь інтеграції: за можливості буде проводитись впровадження одразу всіх змін викладених на даному малюнку. Відбудеться зміна напрямоку руху по вул. Левицького – це дозволить максимально спростити перехрестя з вул. Франка, забезпечить зручний виїзд транспорту з центральної частини міста. Відповідно зміна напрямку руху по вул. Зеленій. Вулиця Франка від перехрестя з вул. Саксаганського стає односторонньою (в протилежному напрямку тільки громадський транспорт).

 

Основне це заборона повороту ліворуч з вул. Личаківської. Це дозволить відвести основні потоки транспорту від просп. Свободи.

Ці зміни логічно витікають із змін напрямків руху по вул. Левицького – вул. Зеленій.

 

Загальний висновок: в центрі міста з’являються реальні смуги руху громадського транспорту, розвантажується вул. Франка, покращується виїзд транспорту з центру з одночасним деяким ускладненням в’їзду в центр.

Якщо у вас є думки, прохання їх висловлювати на офіційній сторінці  Управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради на Facebook.

lviv-online

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *