ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 2,2 тисячі осіб готові прийняти в себе кримчан та жителів південно-східних областей України

|

Жителі Львівської та інших областей Західної України продовжують дзвонити на телефони гарячої лінії Львівської обласної ради (0-800-501-727) та Львівського обласного контактного центру ((032) 235-73-73), заявляючи про свою готовність приймати на тимчасове проживання кримчан, а також жителів південно-східних областей України. Про це повідомили у прес-службі Львівської облради.

За словами голови Львівської обласної ради, станом на 16.00 годину 18 березня за вказаними вище номерами телефонів звернулися 2 тис. 238 жителів Львівської та інших областей Західної України.

Петро Колодій зауважив, що незначна кількість аналогічних (про готовність приймати жителів Криму) дзвінків до Львівської обласної ради надходить також від жителів Житомирської, Херсонської, Київської областей. Люди масово зголошуються до цієї акції допомоги тим, хто сьогодні потрапив у складну життєву ситуацію.

Водночас, кількість тих, хто звернувся за номерами телефонів гарячої лінії обласної ради і контактного центру та заявив про потребу переїхати на Львівщину для тимчасового проживання, становить 1 738 осіб – жителів Автономної Республіки Крим та південно-східних областей України, зокрема, з Харківщини, Одещини, Запоріжжя та Херсонщини. 

Станом на 16.00 годину 18 березня у Львові та Львівській області вже поселено 836 жителів Криму та південно-східних областей України, серед них: 465 – дорослі та 371 дитина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *