ОСТАННІ НОВИНИ

В Крим не пустили помічника генсека ООН

|

Помічника генерального секретаря ООН з прав людини Івана Шимановича не пустили в Крим

Як повідомили «Коментарям» в прес-службі меджлісу, про це Шиманович розповів лідеру меджлісу кримських татар Рефату Чубарову по телефону. Розмова між ними відбулася сьогодні.

Іван Шиманович повідомив Рефату Чубарову, що йому створили непереборні перешкоди з боку кримської влади, що не дозволило йому приїхати до Криму, куди він виїхав для оцінки ситуації і виконання своєї місії щодо стану прав людини в Криму і для проведення особистих зустрічей із представниками різних сторін.
За словами Шимановича, тим не менш, він направить спеціальну доповідь особисто Генеральному Секретареві ООН про найбрутальніше порушення прав людини в Криму. Як повідомив спецпосланець, спецдоповідь заснована на численних стійких джерелах, які дозволяють всебічно змалювати об´єктивну картину в Криму.
«Помічник Генерального секретаря ООН з прав людини також особливо підкреслив, що ООН   робитиме все, для того щоб права корінного народу Криму і всіх громадян інших національностей, що проживають в Криму, в даній ситуації були всебічно забезпечені і життю людей нічого не загрожувало», – повідомили в меджлісі.
Як повідомляли «Коментарі», в Крим також тричі не пускали місію ОБСЄ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *