ОСТАННІ НОВИНИ

До лікувальних закладів Львівщини звернувся 241 постраждалий на Майдані

|

На стаціонарному лікуванні в лікувальних закладах Львівської області зараз перебуває 146 осіб, які отримали травми під час Революції Гідності; 76 осіб уже виписані з лікувальних закладів. Таку оперативну інформацію станом на 19.00 6 березня отримала Львівська обласна рада в Департаменті охорони здоров’я  Львівської обласної державної адміністрації.  

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ЛОР.

Постраждалі звернулися за допомогою до таких лікувальних закладів області:

до Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної ради м. Львова –  75 осіб. З них 36 осіб уже виписані, 39 осіб перебуває на стаціонарному лікуванні;

до 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова – 38 осіб. З них 17 осіб уже виписані, 21 особа перебуває на стаціонарному лікуванні ;

до Львівської обласної клінічної лікарні – 11 осіб, які зараз перебувають на лікуванні;

до Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи звернулося 13 осіб, з них 11 осіб перебуває на лікуванні.

Зверталися за допомогою постраждалі також у районні та міські лікарні області. Зокрема, у Самбірській центральній районні лікарні із 15 постраждалих, які зверталися за допомогою, зараз перебуває на лікуванні  9 осіб; у Стрийській центральній районній лікарні на лікуванні перебуває  7 постраждалих; у Трускавецькій міській лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 21 постраждалий.

Загалом  до лікувальних закладів Львівської області за медичною допомогою звернувся 241 постраждалий під час Революції Гідності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *