ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» відремонтував 38 трамваїв та 9 тролейбусів

|

У Львові діє 10 тролейбусних та 10 трамвайних маршрутів. Щодня на маршрути львівського електротранспорту виходять 60 тролейбусів та 65 трамваїв. Така кількість транспорту курсує містом вже 3 місяці, відколи після ремонту відкрили магістральні вулиці, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Минулого року ми своїми силами відремонтували велику кількість рухомого складу. Тож завдяки такій кількості трамваїв та тролейбусів поступово покращуємо графіки руху», – зазначив Володимир Карпа, заступник директора ЛКП «Львівелектротранс».

Додамо, у 2013 році силами ЛКП «Львівелектротранс» було відремонтовано 38 трамвайних вагонів, з них 8 – капітально. Також було відремонтовано 9 тролейбусів, з них 6 – капітально. Рухомий склад поповнився 5 трамваями німецького виробництва та львівським трамваєм «Електрон». Також минулого року купили 6 чеських тролейбусів, а також ще 4 – у цьому році.

У 2014 році місто планує закупити у підприємства «Електрон транс» ще один трамвай, а також тролейбус та електробус.

Як додав Володимир Карпа, зараз формуються групи з підготовки водіїв трамваїв. Підприємство оплачує навчання, тому бажаючих прочуть зголошуватись у ЛКП «Львівелектротранс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *